Schimb Tobe Esapament

La Service Auto Vitan poti opta pentru: Schimb sisteme evacuare, Schimb Tobe esapament, Catalizator, Sonde Lambda. In functie de necesitatile automobilului tau, vino la noi pentru servicii de cea mai buna calitate, la cele mai mici preturi.

AutoMov

Asigurati-va ca sistemul de evacuare functioneaza eficient, efectuand o verificare la Service Auto Vitan!

Sistemul de esapament reduce viteza si temperatura gazelor provenite din motor. Sistemul de evacuare are doua roluri:

  • reduce nivelul de zgomot al vehiculului 
  • limiteaza emisiile poluante

Sistemul de esapament se uzeaza prematur in cazul in care automobilul este utilizat pentru calatorii foarte scurte, frecvente, cu o distanta mai mica de 5 kilometri. Socurile termice provocate de succesiunea de porniri si opriri ale motorului, trepidatiile, expunerea la intemperii – toate acestea duc la uzura si in cele din urma la defectiuni ale sistemului de evacuare. Tocmai din aceste motive, trebuie efectuat Schimb Tobe Esapament la fiecare 80.000 de kilometri.

 Pentru a pastra nivelul de zgomot la un nivel optim si pentru a nu creste nivelul de noxe emise este intotdeauna recomandat sa utilizezi piese auto de origine. Sistemul de evacuare este mult mai complicat decat pare la o prima vedere, in componenta acestuia intrand un set de tevi si amortizoare acordate cu deosebita atentie, asemeni unui instrument muzical.

La Service Auto Vitan poti opta pentru: Schimb Tobe Esapament, Schimb Tobe esapament, Catalizator, Sonde Lambda. In functie de necesitatile automobilului tau, vino la noi pentru servicii de cea mai buna calitate, la cele mai mici preturi.

Support Services

Should I consider using synthetic motor oil?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas

What parts should be replaced at what intervals?

Synthetic engine oils are produced through a synthesis process that takes very small molecules and assembles them into larger designer molecules with premium lubricating properties.

How do I keep track of routine maintenance?

Synthetic engine oils are produced through a synthesis process that takes very small molecules and assembles them into larger designer molecules with premium lubricating properties.

AutoMov