Electrica Auto

Dispunem de echipamente performante, avem furnizori seriosi, ce ne livreaza piese si subansamble de calitate. Si nu in ultimul rand, dispunem de un colectiv de specialisti bine pregatiti in Electrica Auto. Practic, nu este lucrare din domeniul Electrica A

AutoMov

Service Auto Vitan va garanteaza Electrica Auto!

Dispunem de echipamente performante, avem furnizori seriosi, ce ne livreaza piese si subansamble de calitate. Si nu in ultimul rand, dispunem de un colectiv de specialisti bine pregatiti in Electrica Auto. Practic, nu este lucrare din domeniul Electrica Auto sa nu o putem efectua.

In situatia in care problema autoturismului dumneavoastra este una electrica, echipa noastra se poate ocupa de reglarea ei cu maxima promptitudine si profesionalism. Oferim servicii de Electrica Auto pentru o gama mare de marci de autoturisme. Oricare ar fi problema autoturismului dumneavoastra, nu ezitati sa ne solicitati ajutorul. 

Pentru a rezolva problema aparuta, echipa noastra dispune de o echipa de electricieni calificati in domeniu care va garanteaza succesul oricarei interventii. Experienta acumulata dar si tehnologia folosita in rezolvarea problemelor de Electrica Auto, reprezinta punctele forte ale activitatii societatii noastre.

Pentru a raspunde asteptarilor clientilor nostri in probleme de Electrica Auto, folosim instrumente si tehnologie recunoscuta in intreaga lume pentru performantele obtinute in activitatea de service auto. Pentru intrebari si programari electrica auto, va asteptam sa ne contactati sunand la numerele de telefon afisate pe site.

      Asiguram:

  • Reparatii alternatoare 
  • Reparatii electromotoare
  • Montaj alarme 
  • Montaj senzori parcare
  • Montaj inchidere centralizata,
  • Montaj cd player auto / Mp3 player
  • Montaj Kit Xenon
  • Montaj Boxe 

Support Services

Should I consider using synthetic motor oil?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas

What parts should be replaced at what intervals?

Synthetic engine oils are produced through a synthesis process that takes very small molecules and assembles them into larger designer molecules with premium lubricating properties.

How do I keep track of routine maintenance?

Synthetic engine oils are produced through a synthesis process that takes very small molecules and assembles them into larger designer molecules with premium lubricating properties.

AutoMov